Coberts per als nens/es

Teniu dubtes sobre quan és el moment per a introduir els tenedors? I si els introduïm i no els saben-volen utilitzar? Serveixen tots els tipus de culleres? Són dubtes molt habituals en moltes cases, per aquest motiu avui us explicaré com escollir uns bons coberts per als més menuts.

Com ja sabeu quan comencem l’alimentació complementaria el que fan es experimentar les textures dels aliments amb les mans. Durant aquest període no és un bon moment per a introduir els coberts ja que no els utilitzaran, poden fer-se mal i el que farem es impedir la seva relació amb el menjar.

Un cop veiem que ja domina la pinça (pot agafar els aliments amb dos dits) podem introduir els tenedors i les culleres. Li ensenyem com ho fem nosaltres per a que ho vaig repetint o els deixem amb el menja preparat i que ells s’ho apropin a la boca.

Pot ser que al principi agafi amb una ma els coberts i amb l’altra el menjà, no passa res. Poc a poc anirà acostumant-se i utilitzant-los més.

És important vigilar quins coberts comprem. Si li donem una forquilla que no punxa o una cullera on pràcticament no cap el menjar (en venen de planes) el que fem es frustrar-lo i no voldrà provar-ho més. En canvi, si agafem una cullera massa gran (cap molta quantitat) o una forquilla que punxa molt podria ser perillós. Hem d’escollir unes culleres amb una capacitat semblant a una cullera de postres i unes forquilles amb les que es pugui punxar però no siguin afilades.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close