Si que pren fruita, cada dia li dono un suc…

És habitual que ens comentin «Si, si que pren fruita, cada dia li dono un suc.» I quan responem que un suc no és fruita i han de menjar fruita sencera ens trobem amb un «llavors no, no en pren de fruita».

Els sucs es fan a base de fruita però no són el mateix que menjar fruita!

La fuita ens aporta vitamines, minerals i fibra. Mentre les mastiquem el nostre cos genera unes substàncies que ens donen sensació de sacietat fent que no tinguem més fam.

Per a fer un suc hem d’utilitzar diferents peces de fruita (té més quantitat de sucres) però perdem la major part de la seva fibra i augmentem el seu sucre lliure. Per aquest motiu els sucs ens sacien menys, ens aporten més sucre i, el fet de no masticar, fa que seguim tenint fam.

Per això hem d’evitar donar un suc com a fruita als nens ja que no és saludable, el seu consum ha de ser sempre ocasional! Si volem que prenguin fruita oferim-la tallada, guardem-la en llocs on els sigui accessible (algunes les podem guardar netes i tallades a la nevera) i, sobretot, pprediquem amb l’exemple!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close