Que beuen les mares?

Sempre parlem de la importància que té l’alimentació en l’embaràs, però molts cops no parlem de la hidratació. Durant aquesta etapa s’ha d’augmentar el consum d’aigua per a assegurar-nos que no hi ha una deshidratació.

S’ha de vigilar amb el consum de sucs de fruita ja que tenen un alt índex glucèmic i és molt millor consumir la fruita de forma natural.

Durant l’embaràs també es poden beure cafè, té, begudes energètiques… tot i el seu aport de cafeïna; no obstant les hem de consumir amb control (menys de 200mg al dia). La quantitat de cafeïna depèn del tipus de cafè (varietat, qualitat, forma de preparar-lo…), no obstant, no s’haurien de consumir més de dos begudes d’aquest tipus per la quantitat de cafeïna.

Abans de consumir alguna infusió hem de vigilar que sigui apta per a l’embaràs, ja que algunes poden ser tòxiques o perilloses en determinades dosis durant l’embaràs. Per aquest motiu no s’han de consumir: maria lluïsa, sàlvia, anís, poleo-menta, té ginkgo biloba, eucaliptus, té boldo…

El consum d’alcohol durant l’embaràs no és segur en cap quantitat, per tant és una beguda que hem d’evitar pels seus efectes negatius en el fetus.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close