Rebost saludable

El primer pas per a menjar saludable es tenir opcions saludables a casa per tant, fem-nos amb un rebost saludable!

Stocks or set of cereals, pasta, groats, organic legumes and useful seeds in glass jars. Vegan source of protein and energy resources. Healthy vegetarian food. Domestic life scene. Gray kitchen table. Selective focus

Com ha de ser un rebost saludable? Un rebost saludable ha de contenir:

  • Llegums (seques o en conserva), podem cuinar-les i congelar-les per si algun dia no tenim el menjar preparat i arribem a casa amb el temps just.
  • Verdura (fresca i congelada). Si la comprem congelada o en conserva hem de llegir bé els ingredients, que només sigui verdura. Evitant la sal en excés o salses ja fetes.
  • Fruita (fresca, congelada i seca). Sempre és la millor opció per a picar entre hores i, si els més petits la veuen en menjaran més que si no està a la seva disposició.
  • Fruits secs (sencers o en crema).
  • Oli d’oliva verge extra.
  • No ens podem oblidar dels hidrats de carboni de qualitat (patata, pasta integral, farines integrals i cereals integrals).
  • Llaunes de proteïna (salmó al natural, tonyina en conserva, aliments congelats, ous frescos, formatge, etc.). Eviteu que porti molta sal afegida i escolliu les que portin oli d’oliva o siguin al natural. Sempre és recomanable llençar l’oli que porta en excés la llauna.

Recordeu que tot allò que no hem de menjar no ho comprem, sinó acabarem menjant-ho! Hem d’intentar evitar snacks salats, aliments poc saludables, patates xips, galetes, xocolatines, llaminadures, caramels, embotits, etc.

Fer una correcta neteja i rotació (posar els que caduquen abans contra la part de fora i els que caduquen més tard cap a endarrere) dels productes evitarà que se’ns facin malbé. Posar els aliments que més utilitzem a la nostra altura ajudarà al nostre dia a dia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close