Hipotensió

Algun cop heu anat al metge i us han dit que teniu la tensió baixa (hipotensió)? Molts cops quan passa això podem sofrir algun mareig o desmai, malestar estomacal, visió borrosa, debilitat, confusió o cansament. Aquesta hipotensió pot tenir efectes en moments específics (calor, deshidratació, embaràs, canvis ràpids de posició…) o de forma diària (en aquest cas hauríem d’anar al metge a veure quin és el seu origen o rebre tractament).

Alguns especialistes recomanen portar sucs o caramels a sobre per a evitar-ho, no obstant aquestes no són les millors opcions. Les baixades de tensió poden solucionar-se sense haver de consumir aquests tipus de productes tant rics en sucres i poc saludables.

Hi ha opcions més saludables, que no creen pics de glucosa com són: fruita seca, fruits secs, fruita, xocolata negra o regalis (excepte en l’embaràs). Quan una persona ha tingut una baixada de tensió el que hem de fer és pujar-li els peus en alt, donar-li aigua i algun dels aliments de la llista anterior.

Mantenir una dieta equilibrada, fer exercici físic i estar hidratats correctament ens ajudarà a evitar tenir tants episodis d’hipotensió.

Consumir més sal no és la solució ja que augmenta la retenció de líquids i pot donar lloc a problemes de salut greus.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close