Alcohol durant l’embaràs

Durant aquests mesos m’he adonat que hi ha certa informació que porta a confusió a la població, per aquest motiu avui m’agradaria parlar-vos d’alguns dubtes habituals durant l’embaràs.

Tots tenim molt clar que s’ha d’evitar el consum d’alcohol (vi, cervesa, licor, etc.) però molts cops hi ha certs productes que donen lloc a confusió i es poden consumir pensant que no tenen cap tipus d’efecte nociu en la salut.

La cervesa sense alcohol no és apta per a les dones embarassades (de fet ho indica a la botella) ja que pot arribar a contenir fins a 0’9% d’alcohol. En conclusió, no hem de consumir cervesa sense alcohol durant l’embaràs i tampoc té cap tipus de beneficis el seu consum.

Segur que havíeu escoltat a algú comentar que consumir cervesa sense alcohol durant l’embaràs aporta beneficis degut al seu aport d’àcid fòlic i certes vitamines, no obstant això no és veritat. L’aport d’aquests minerals i vitamines el tenim amb les capsules que es donen durant l’embaràs i, en canvi, el consum de cervesa és més perjudicial que beneficios.

Per altra banda, les coccions realitzades amb alcohol també poden contenir restes d’alcohol, així que millor no consumir-les o realitzar aquestes coccions a partir de caldo en lloc de alcohol.

Recordeu que el consum d’alcohol durant l’embaràs te efectes directes en la salut del bebè com pot ser un avortament espontani, mort fetal, discapacitats físiques i/o intel·lectuals i modificació del comportament per a tota la vida. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close