Fruits secs

La majoria de les persones eviten consumir fruits secs perquè creuen que engreixen. És veritat que si mengem fruits secs ens engreixaran?

Al contrari d’aquest pensament una major ingesta de fruits secs es relaciona amb la reducció del risc de sofrir malalties cardiovasculars, càncer, malalties respiratòries, diabetis, infeccions i inclús amb mort prematura. Per tant, el seu consum és molt beneficiós per a nosaltres.

Quan consumim fruits secs (recordeu que no estem parlant d’aquells que van banyats en sal, mel, xocolata, mix de sabors, tex-mex, etc.) ingerim calories de qualitat, altes en fibra i proteïna. Els greixos dels fruits secs son mono i poliinsaturats, aquells que solem anomenar greixos bons perquè ens ajuden a controlar el colesterol.

Son saciants, amb un grapat en tenim suficient, i son perfectes per a evitar picotejar entre hores aliments de poca qualitat. Es important saber que l’organisme no absorbeix tot el greix, ja que un percentatge alt passa directament a la femta junt amb la fibra.

En conclusió es important consumir fruits secs a diari pels beneficis que ens ofereixen. Intenteu introduir-los en la vostra rutina: amb fruita per a esmorzar, a mitja tarda amb un iogurt per a berenar, dintre de les amanides, com a guarnició amb verdures, etc.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close