Durant els Nadals podem menjar sa!

Aquest any és diferent a la resta degut al COVID, no sabem fins a quin punt podem celebrar els Nadals amb la familia però segur que alguna celebració amb el nucli de casa si que es podrà fer. Com la resta dels anys arriba el desembre i, amb ell, augmenten les sortides a menjar fora, cada dia hi ha més ofertes de torrons, polvorons, xocolatines, bombons… que ja havien començat a publicitar a l’octubre!

https://images.app.goo.gl/8cA37seiRXYC9cbR6

Davant aquest augment de la publicitat i del consum de aliments ultraprocessats i molt calòrics ens trobem amb la por d’augmentar de pes. Són molts els articles que ens voldran donar consells o vendre productes per a evitar aquest excés de pes però recordeu que no hi ha productes miraculosos per a millorar la salut.

Avui volia recordar-vos 4 punts essencials per a gaudir dels Nadals i no sentir-nos culpables:

  • Excepte els 3-4 àpats familiars la resta de dies podem menjar saludable.
  • Que hi hagi una amplia oferta de torrons, bombons, etc. no significa que els haguem de comprar i provar tots. Decidiu quins 3 o 4 voleu i agafeu només aquests.
  • Prepara un menú saludable per a la resta de dies, que inclogui verdura i fruita. No oblidis la hidratació i estones per fer exercici físic!
  • No et saltis àpats per a evitar “menjar massa” després, això farà que arribis en més fam als àpats i mengis més quantitat.

Els Nadals són un bon moment per a passar temps amb la familia, però no cal passar-los asseguts a una taula. Sortiu al carrer amb ells, feu excursions, jocs de taula… el millor de les vacances és passar temps junts i divertir-nos NO menjar!

https://images.app.goo.gl/e9JbFLN3hTkQ3SJB6

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close