Test d’hidrogen expirat

Heu escoltat a parlar del test d’hidrogen expirat? Consisteix en consumir una quantitat controlada de sucre i, posteriorment, mesurar els nivells d’hidrogen en l’aire.

Les bactèries intestinals tenen la capacitat de descompondre els sucres alliberant hidrogen, que passa al torrent sanguini i al pulmó (s’expulsa per l’aire). Mesurem els nivells d’hidrogen per l’aire expirat del pulmó abans de consumir els sucres, després del seu consum i cada 30 minuts durant 1-2hores.

Utilitzem aquest test per a diagnosticar intoleràncies (lactosa, fructosa, sorbitol, sacarosa i trehalosa), el sobrecreixement bacterià o SIBO, el temps de transit orofecal i la malabsorció intestinal.

És l’únic mètode per a diagnosticar intoleràncies alimentaries; les analítiques sanguínies o tests multialiments no diagnostiquen intoleràncies i no són verídics. Us heu fet mai un test d’hidrogen expirat?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close