Qui soc

Molt bones a tots!!

Em presento: soc Anna Grau Campos, dietista-nutricionista CAT001472, especialitzada en alimentació durant l’embaràs, lactància materna i màster en nutrició pediàtrica.

Des de sempre m’ha interessat el menjar i les relacions socials i individuals que sorgeixen al seu voltant. Menjar no és només sinònim d’alimentar-se, també ho és d’aprendre de la nostra cultura i relacionar-nos amb l’entorn. M’agrada treballar amb els aliments i el menjar de forma simple, apropant la bona alimentació a tots els nivells culinaris.

En aquesta web podreu trobar diferents articles vinculats amb la nutrició, especialment orientats a l’àmbit familiar. L’alimentació que es proporciona des de la llar és clau per a les futures generacions ja que quan som menuts és el millor moment d’educar el paladar, aprenent de les costums familiars, i evitant caure en mals hàbits que duraran de per-vida.

Com més variada, equilibrada i saludable sigui l’alimentació, millors hàbits s’aniran adquirint. I això comença ja amb l’embaràs, ja que durant la etapa de gestació els bebès desenvolupen el gust i l’olfacte, i comencen a familiaritzar-se amb els sabors dels aliments que menja la seva família.

Paral·lelament també podreu trobar informació sobre els diferents serveis que us puc oferir, des de dietes personalitzades (de forma presencial i on-line) fins a altres tipus de serveis (cursos, xarrades, tallers, gestió de restauració col·lectiva…) i com contactar amb mi.

Acompanya’m i treballem junts per millorar els hàbits alimentaris!

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close