Serveis

Si necessites millorar el teu estat nutricional, canviar els teus hàbits alimentaris, adaptar la teva dieta per a posar fi o millorar una patologia, canviar la teva alimentació degut a una al·lèrgia o intolerància, tens curiositat per saber més sobre alimentació saludable… Aquí tens els serveis que et puc oferir.

Control de pes

Les fluctuacions de pes poden ser indicatiu d’un estat nutricional inadequat, per aquest motiu és important mantenir un pes saludable. Tenir un pes adequat ens pot ajuda a posar fi a algunes malalties derivades i ajuda a sentir-nos a gust amb nosaltres mateixos.

Educació nutricional

Uns bons hàbits alimentaris ens permeten tenir una millor dieta i menys riscos de sofrir diferents malalties derivades d’una mala alimentació (hipertensió, colesterol, hipertrigliceridèmia, etc.)

Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

La incidència d’al·lèrgies i intoleràncies ha augmentat en els darrers anys. És important portar un control de la dieta, evitant o eliminant per complert l’aliment en qüestió.

Embaràs

L’embaràs és una etapa en la vida molt important i emocionant en la que la nostra dieta és fonamental per a la formació del nou membre de la família. La dieta que porti la mare durant aquest període influirà i condicionarà el bebè (influint en la genètica del bebè i el seu creixement uterí).

Lactància materna

La lactància materna és el millor aliment per als bebès, aportant els nutrients i les vitamines necessaris per al seu creixement. És important tenir una bona informació i estar actualitzats per a poder escollir i gaudir-la plenament.

Alimentació infantil

L’alimentació que donem als més petits de casa els acompanyarà la resta de la seva vida, per això és fonamental ensenyar-los uns bons hàbits alimentaris. La dieta equilibrada i saludable és el pilar per a que quan siguin grans segueixin alimentant-se el millor possible i disminuint el risc de malalties degudes a uns hàbits poc saludables.

Salut digestiva

PRÓXIMAMENT!

Restauració col·lectiva

Els menús de col·lectivitats han de ser adaptats a les característiques especifiques dels usuaris (escoles, instituts, empreses, hospitals, residències…), millorant el seu estat nutritiu i cobrint els seus requeriments nutricionals.

Xerrades, cursos i tallers

Per a aquelles empreses, associacions, col·legis, instituts o persones que estiguin interessats en aprendre més sobre alimentació, cuina saludable, baby-led weaning (BLW) o temes relacionats.Avança cap a una alimentació més saludable


A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close