Snack de cereales con tomate

Avui parlarem d’aquest producte dirigit als menuts de casa “Snack de cereales con tomate”. Quan mirem l’etiquetatge podem veure que és un producte apte a partir dels 10 mesos, sense sal afegida i bio. Tot això ens fa pensar que és un bon producte, no? Anem a mirar l’etiquetatge nutricional.

El 79’9% del producte és farina de blat ecològica, per tant refinada, mentre que només el 8’2% és de farina d’avena ecològica integral. La major part de l’snack és farina refinada, per tant, com si li comprem uns barrotets o un trosset de pa.

El següent ingredient és oli de girasol alt oleic, com ja sabeu sempre serà millor consumir oli d’oliva verge extra. Porta tomàquet i pastanaga en pols (pasta de tomàquet i pastanaga, farina d’arròs i lectina de girasol), copos de ceba deshidratada, regulador d’acidés, antioxidant i vitamina B1. Aquests ingredients estan en molt poca quantitat i concentrats, conjuntament amb ingredients per a que duri més i potenciar-ne el sabor.  El producte no porta sucre ni sal però la combinació d’ingredients fan que tingui molt sabor, sigui molt palatable i poc saciant; d’aquesta forma tindran més gana i en voldran més.

Finalment mirem la informació nutricional del producte, observem que cada unitat (7g) conté 5gr d’hidrats de carboni i 30 calories. Tenint en compte que un tros de pa (10gr) amb tomàquet fregat porta 5’4gr d’hidrats de carboni, 26 calories i sacia més aquests snacks no serien la millor opció (segurament en menjaria més d’un i seguiria amb fam).

El producte te procedència de cultiu ecològic però en cap moment diuen d’on prové aquest cultiu, per tant, pot venir de qualsevol punt del món.

Tenint en compte el cost d’aquests productes i sabent que no és el més saludable, millor comprar altres aliments!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close