Menjar sa és car

Quants cops heu sentit a dir que menjar saludable és car? Segur que molts però això no sempre és veritat. Per a estalviar en el preu del carro de la compra hem de saber aquests trucs, no obstant no oblideu que el primer consell per a estalviar és anar a comprar sense fam i amb la llista del que necessitem (per a evitar comprar allò que no és necessari).

Proteïna: Els productes més cars són la carn i el peix, però no hem de comprar-los de mala qualitat. Podem moderar el seu consum i substituïr-los per ous i llegums.

Fruita i verdura: Si la comprem sense processar no és cara. Hem de procurar comprar-la de proximitat, a pagesos i de temporada per a que sigui menys cara.

Hidrats de carboni: És preferible escollir-los de qualitat i integrals. Evitant aquells productes que són elaborats i ens donen més fam (cereals refinats, brioixeria, snacks, aliments precuinats…).

Greixos: No ens deixem enganyar per les modes escollint greixos d’altres països perquè asseguren perdre pes, tenim oli d’oliva verge de qualitat i fruits secs com a base; la resta els podem utilitzar per a complementar la dieta si ens apeteix.

Aigua: No és necessari comprar-la embotellada ja que l’aigua que baixa de l’aixeta és completament saludable i compleix els requisits per a ser consumida, a més d’aquesta forma contaminem més i encarem el cost de la cistella de la compra.).

Processats: Hem d’evitar els productes precuinats o elaborats perquè aquests són cars. Si escollim més producte natural i de proximitat resulta més econòmic i més saludable.

Espero que seguiu aquests consells per a menjar més saludable i no gastar més en alimentació!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close